3
Posted 12/10/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #8: F.A.C.T.S. 2014

Podcast-8

Hier is hij dan, de achtste Brainfreeze Podcast. Een podcast waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films, tv-series en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.


#8 – F.A.C.T.S. 2014

itunes

Deze keer helpen we je mee om je voor te bereiden op F.A.C.T.S. 2014 in Flanders Expo te Gent op 18-19 oktober.

We bespreken de enorm lange lijst van comicbooktekenaars die aanwezig zullen zijn op F.A.C.T.S. en van welke comics je hen zeker moet kennen. Een kleine gids voor in het grote comicbos.

We bespreken onder andere:

Met : Nout, Pablo & Malkavian

Wedstrijd

vampboy WolverineLoganHCAElke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Deze keer geven we twee bundels weg van Eduardo Risso (100 Bullets) namelijk Wolverine: Logan en Vampire Boy. Wat je moet doen om kans te maken op deze twee bundels? Dat hoor je in de podcast.

Arseface is de winnaar van de stapel Batman-comics met o.a. Batman Black & White volume 1, 2 & 3 en Batman: Cacophony.

Proficiat Arseface! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be zodat we verder alles kunnen afhandelen.

microphone-funny

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

 

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian