Random Article


Nieuwe Trailer voor Kingsman: The Secret Service

 


0
Posted 24/09/2014 by

Fox heeft een nieuwe trailer voor Kingsman: The Secret Service vrijgegeven. Na Kick-Ass en Wanted is dit nu al de derde comic van Mark Millar dewelke wordt verfilmd. Dat de Schotse schrijver nu ook een belangrijke positie bij Fox bekleedt is daarbij wel handig.

Het verhaal van de film draait om de jonge Gary (Taron Egerton). Hij staat op het punt om in navolging van veel leeftijdsgenoten aan de zelfkant van de samenleving te belanden. Maar voordat hij echt kan wennen aan het leven van de jonge crimineel is daar zijn oom Jack (Colin Firth) die hem oppikt en de kans geeft om zichzelf waar te maken bij de Kingsman Intelligence Agency. Niet geheel toevallig de geheime dienst waar oomlief al jarenlang werkt als geheim agent. Hij leert de jongen de kneepjes van het spionagevak en tot ieders verbazing is het een natuurtalent. Maar is het hebben van talent genoeg om de dreiging van de sinistere Valentine (Samuel L. Jackson) het hoofd te kunnen bieden?

We hebben op de redactie eens goed gekeken naar de trailer en het lijkt erop dat de comic The Secret Service van Millar en Dave Gibbons (Watchmen) niet al te secuur wordt gevolgd. De film wordt geregisseerd door Matthew Vaughn (X-Men: First Class) en zal bij ons vanaf 26 november in de zalen te zien zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.