Random Article


Vertigo’s Lucifer krijgt ook een tv-serie

 


0
Posted 23/09/2014 by

Naast Arrow, The Flash, Gotham, Constantine en de recent aangekondigde series van Supergirl en The Titans heeft het televisienetwerk Fox deze week bekend gemaakt dat er opnieuw een DC-reeks zou bijkomen. Het netwerk dat Gotham uitzendt heeft een pilootaflevering besteld van de Vertigo-comic Lucifer. De serie wordt ontwikkeld door Californication-producer Tom Kapinos en Warner Bros TV.

De moderne versie van Lucifer Morningstar was eerst te zien in 1989 in Neil Gaimans populaire reeks The Sandman, daarna kreeg Lucifer zijn eigen Vertigo-serie geschreven door Mike Carey tussen 2000 en 2006. De serie volgt Lucifer nadat hij besluit om zijn positie als Lord of Hell af te staan en zijn rijk te verlaten voor een nieuw leven in Los Angeles, daar opent hij een exclusieve pianobar genaamd Lux en probeert hij samen met zijn partner Mazikeen een gewoon leven te leiden zonder de bemoeienissen van hemel nog hel. Hoe de tv-reeks van Lucifer zich zal verhouden met de opkomende bioscoopfilm van The Sandman, is nog niet geweten…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.