1
Posted 14/09/2014 by Arno in Comic Cons
 
 

Carrie Fisher (Princess Leia uit Star Wars) komt naar F.A.C.T.S. 2014


Premiere of Summit Entertainment's "Sorority Row" - ArrivalsDe organisatie van F.A.C.T.S. 2014 heeft wederom een klepper van een naam te pakken. Carrie Fisher zal aanwezig zijn op het grootste comics-, sci-fi- en animefestival in de Benelux. Fisher staat natuurlijk bekend om haar rol als Princess Leia Organa in de eerste Star Wars-filmtrilogie van George Lucas. Ze zal deze rol ook hernemen in de opkomende Star Wars Episode VII.

Naast haar rol in Star Wars, heeft Fisher tv-rollen gespeeld in o.a. Smallville, The Big Bang Theory, Entourage en Family Guy en deed ze mee in films als When Harry Met Sally (1989), Hook (1991) en Jay and Silent Bob Strike Back (2001). Fisher is ook een schrijfster en haar semi-autobiografische roman Postcards from the Edge uit 1987 werd drie jaar later verfilmd. In 2008 bracht Fisher Wishful Drinking uit, een roman die ze ook bracht als toneelstuk.

Carrie Fisher vervoegt op F.A.C.T.S. 2014 o.a. acteurs Lou Ferrigno (The Incredible Hulk), Liam McIntyre (Spartacus), Robert Knepper (Prison Break, Arrow), Christopher Judge (Stargate SG-1) en Sylvester McCoy (The Hobbit) in het inmiddels 21ste jaar van F.A.C.T.S op 18-19 oktober te Flanders Expo, Gent. Fisher zal echter enkel op zondag 19 oktober aanwezig zijn.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.