Random Article


Officiële Eerste Foto van de Batmobile in Batman V Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 11/09/2014 by

Na de gelekte foto’s vanop de set in Detroit gisteren, heeft regisseur Zack Snyder de officiële eerste kijk op de volledige Batmobile in Batman V Superman: Dawn of Justice onthuld. Het iconische voertuig van DC‘s Batman heeft er zelden zo goed uitgezien in live-action…

Batman V Superman: Dawn of Justice is de sequel op Man of Steel, de prequel op Justice League en brengt de twee grootste superhelden ter wereld samen naar het grote scherm. De film wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De prent breidt het DC Comics-filmuniversum uit en vliegt op 25 maart, 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.