18
Posted 11/09/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #4: Comic TV-Series

Podcast-4

Hier is hij dan, de vierde Brainfreeze Podcast. Een podcast waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films, tv-series en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

#4 – Comic TV-Series

In deze vierde aflevering overlopen Nout, Pablo en Malkavian het opkomende tv-seizoen dat vol zit met series die hun oorsprong in het medium der comics terug vinden.

Komen aan bod in deze podcast:

  • Arrow seizoen 3 (vanaf 8 oktober)
  • The Flash seizoen 1 (vanaf 7 oktober)
  • Gotham seizoen 1 (vanaf 22 september)
  • Constantine seizoen 1 (vanaf 24 oktober)
  • Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 2 (vanaf 23 september)
  • The Walking Dead seizoen 5 (vanaf 12 oktober)
  • iZombie seizoen 1 (vanaf 24 september)

FlashEmergencyStopWedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Deze keer geven we de trade paperback van The Flash: Emergency Stop weg, geschreven door Grant Morrison (All-Star Superman) en Mark Millar (Kick-Ass).

Wat moet je doen? De podcast beluisteren natuurlijk!

Wie de winnaar is van de Batman: Odyssey hardcover geschreven en getekend door Neal Adams? Dat moet je ook ontdekken door naar de podcast te luisteren. De winnaar mag ons contacteren via het gebruikelijke e-mailadres wedstrijd [AT] brainfreeze.be

microphone-funnyFeedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

 

Meer over Arrow, The Flash, Gotham, Constantine, Agents of S.H.I.E.L.D., iZombie en The Walking Dead vind je in de volgende Brainfreeze-specials, reviews en -nieuwtjes:

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian