0
Posted 04/09/2014 by Arno in Comic Cons
 
 

Lou Ferrigno (The Incredible Hulk) komt naar F.A.C.T.S. 2014


De organisatie van F.A.C.T.S. 2014 heeft wederom een klepper van een naam te pakken. Niemand minder dan Lou Ferrigno zal aanwezig zijn op het grootste comics-, sci-fi- en animefestival in de Benelux. Ferrigno staat natuurlijk gekend om zijn rol als Marvel’s The Incredible Hulk in de gelijknamige tv-serie en tv-films uit de jaren 70-80. In het filmuniversum van Marvel voorzag hij de stem van de groene gigant in The Incredible Hulk (2008), The Avengers (2012) en de opkomende Avengers: Age of Ultron (2015). Eerder had hij al een cameo in de film Hulk (2003).

Naast zijn rol als de Hulk, heeft Ferrigno meegespeeld in o.a. Hercules (1983) en Sinbad of the Seven Seas (1989). Hij staat tevens bekend voor zijn rijkgevulde bodybuildingcarrière en als fitnesscoach van o.a. wijlen Michael Jackson. Ferrigno zou al in 2011 de F.A.C.T.S.-beurs aandoen, maar moest toen afzeggen.

Lou Ferrigno vervoegt op F.A.C.T.S. 2014 o.a. acteurs Liam McIntyre (Spartacus), Robert Knepper (Prison Break, Arrow), Christopher Judge (Stargate SG-1) en Sylvester McCoy (The Hobbit) in het inmiddels 21ste jaar van F.A.C.T.S op 18-19 oktober te Flanders Expo, Gent.

louferrigno

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.