11
Posted 04/09/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #3: Valiant Entertainment

Podcast-3

Hier is hij dan, de derde Brainfreeze Podcast. Een podcast waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

#3- Valiant Entertainment

In deze derde aflevering praten Nout, Simon, Pablo en Malkavian over:

Liam McIntyre, Spartacus himself, komt naar F.A.C.T.S. 2014

– Wil jij een rol spelen in Morning Glories?

– Warner Bros. wil naar verluidt “geen grappen” in DC-verfilmingen

– In de spotlight: Valiant Entertainment, een minder grote comicbookuitgeverij maar wel één met steengoede reeksen

Wedstrijd

1097403Elke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Deze keer geven we de hardcover van Batman: Odyssey weg, geschreven en getekend door comicbooklegende Neal Adams. Deze hardcover bevat beide volumes van Batman: Odyssey.

Wat moet je doen? De podcast beluisteren natuurlijk!

Wie de winnaar is van de The Immortal Iron Fist omnibus van 560 pagina’s, geschreven door Ed Brubaker (Captain America, Winter Soldier) en Matt Fraction (Invincible Iron Man, The Mighty Thor)? Dat moet je ook ontdekken door naar de podcast te luisteren. De winnaar mag ons contacteren via het gebruikelijke e-mailadres wedstrijd [AT] brainfreeze.be

microphone-funnyFeedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

 

Meer over Spartacus, Morning Glories, DC-verfilmingen en het aanbod van Valiant Entertainment vind je in de volgende Brainfreeze-specials, reviews en -nieuwtjes:

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian