Random Article


Komt er een Supergirl tv-reeks?

 


0
Posted 03/09/2014 by

Alsof tv-series rond Green Arrow, The Flash, Constantine, Gotham City en iZombie nog niet genoeg waren, zou DC Entertainment volgens de laatste geruchten een tv-reeks rond Supergirl aan het pitchen zijn. Michael Green, producer van o.a. Heroes, Smallville, The Flash, Green Lantern en co-schrijver van DC’s Superman/Batman– en Supergirl-reeksen, zou hieraan verbonden zijn.

Kara Zor-El, alias Supergirl, is de nicht van Superman en verscheen voor het eerst in Action Comics #252 (1958). Ze verscheen al meermaals op tv naast de man van staal in verschillende animatieseries en animatiefilms, alsook in de tv-show Smallville (2001-2011) waarin ze werd vertolkt door Laura Vandervoort. Ook verkreeg ze een eigen film in 1984, waarin Helen Slater de cape aantrok.

Om welke versie van Supergirl het gaat, is natuurlijk nog lang niet duidelijk. In de film Man of Steel zit er een easter egg van het personage verborgen, maar vermits DC haar tv- en filmuniversa gescheiden lijkt te houden, draait het waarschijnlijk om een geheel nieuwe tv-versie van Kara Zor-El…

supergirlfilm

Helen Slater als Kara Zor-El in Supergirl (1984)

supergirlsmallville

Laura Vandervoort in Smallville seizoen 10 (2011)

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.