9
Posted 29/08/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #2: The Multiversity

Podcast-2

Hier is hij dan, de tweede Brainfreeze Podcast. Een podcast waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

#2 – The Multiversity

In deze tweede aflevering praten Nout, Arno en Malkavian over:

Frank Miller, geniale schrijver op de dool?

$3,2 miljoen dollar voor Action Comics #1, de eerste Superman-comic

Ethan Van Sciver komt naar F.A.C.T.S. 2014

DC‘s The Multiversity #1 (Grant Morrison/Ivan Reis)

Wedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Met onze eerste wedstrijdvraag kon je al meteen een stevige prijs van formaat winnen, want we gaven de Immortal Iron Fist Omnibus weg. Deze Marvel-held komt binnenkort naar Netflix met een tv-serie en dan is een omnibus van 560 pagina’s, geschreven door Ed Brubaker (Captain America, Winter Soldier) en Matt Fraction (Invincible Iron Man, The Mighty Thor) een perfecte introductie.

We gaan even verder met dezelfde wedstrijd, want de zoektocht naar een geschikte podcast naam is nog niet afgelopen. Deelnames van de vorige keer tellen nog steeds en je kan nog een tweede keer meedoen voor een extra kans.

Wat moet je doen? De podcast beluisteren natuurlijk en een goede naam bedenken!

ca8ec0a398a079886a1b2210.L

microphone-funnyFeedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

Meer over The Multiversity, DC’s multiversum, Frank Miller en Ethan Van Sciver vind je in de volgende Brainfreeze-specials, reviews en -nieuwtjes:

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian