0
Posted 28/08/2014 by Arno in Comic Cons
 
 

Liam McIntyre, Spartacus himself, komt naar F.A.C.T.S. 2014

Spartacus-Vengeance-DVD-Cover

Het blijft maar namen regenen voor F.A.C.T.S. 2014, het grootste comics-, sci-fi- en animefestival in de Benelux. Niemand minder dan de Australische acteur Liam McIntyre zal in oktober afzakken naar Flanders Expo te Gent. McIntyre is voornamelijk bekend van zijn rol als Spartacus in de Starz-series Spartacus: Vengeance en Spartacus: War of the Damned, waarin hij Blood and Sand-hoofdacteur Andy Whitfield verving. Ook speelde hij een rol in de recente film The Legend of Hercules. Vorig jaar mocht F.A.C.T.S. zijn Spartacus-collega Manu Bennett – dewelke Crixus speelde – al ontvangen.

Liam McIntyre vervoegt o.a. acteurs Robert Knepper (Prison Break, Arrow), Christopher Judge (Stargate SG-1) en Sylvester McCoy (The Hobbit) op de inmiddels 21ste editie van F.A.C.T.S op 18-19 oktober te Flanders Expo, Gent.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.