Random Article


Nieuwe The Flash Poster zit vol DC Easter Eggs

 


0
Posted 26/08/2014 by

UPDATE: Naast de nieuwe poster hieronder, kan je hierboven ook de nieuwe “The Future Begins”-trailer zien voor The Flash, met o.a. Green Arrow en Weather Wizard.

The CW en DC Entertainment hebben een nieuwe poster losgelaten voor The Flash, de opkomende tv-reeks gebaseerd op DC‘s snelste man ter wereld waarin Grant Gustin (Glee) in de huid kruipt van Barry Allen. The Flash wordt de tweede tv-reeks gebaseerd op de Scarlet Speedster en speelt zich af in dezelfde wereld als Arrow. Net zoals Arrow, zal de serie talloze referenties naar en gastoptredens van DC-personages bevatten. Deze poster zit er alvast vol van en we zetten het graag allemaal even op een rij.

theflashposter

  • S.T.A.R. Labs (gebouw rechts): Wetenschappelijk instituut in bezit van een deeltjesversneller die The Flash zijn krachten schenkt. Eveneens verantwoordelijk voor een golf aan metamensen waarmee de superheld mee in conflict zal komen. Verscheen al in verschillende DC-series en -films, waaronder Man of Steel, Smallville en Arrow.
  • Queen Consolidated (achterste gebouw rechts): Het bedrijf van Oliver Queen, alias Green Arrow.
  • Kord Industries (gebouw links): Wetenschapper Ted Kord wordt uiteindelijk de superheld Blue Beetle. Kord Industries verscheen ook al in Smallville.
  • Wayne Enterprises (achterste gebouw links): Bedrijf van Bruce Wayne/Batman. In de The Flash-pilot is er in een krantenkop te zien waarin staat dat de bedrijven Wayne Tech en Queen Inc. samen worden gevoegd.
  • Big Belly Burger: Een gekende fastfoodketen in het DC-universum. Verscheen ook al in Arrow.
  • AmerTek (gebouw links): Het bedrijf waar John Henry Irons hoogtechnologische wapens voor maakte. Toen hij ontdekte dat AmerTek deals sloot met ongure figuren, verliet Irons het bedrijf, startte hij zijn eigen Iron Works op en werd hij de gepantserde superheld Steel.
  • “Grodd Lives” graffiti (op de stoep rechtsonder): Gorilla Grodd, een gorilla met telepathische krachten, is één van de grootste vijanden van The Flash. In de pilootaflevering is zijn losgebarsten kooi te zien.

The Flash gaat op 7 oktober van start op The CW. De pilootaflevering is alvast één van de beste die we ooit gezien hebben in een superheldenshow.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.