0
Posted 26/08/2014 by Arno in Comic Cons
 
 

Ethan Van Sciver (Green Lantern: Rebirth, The Flash: Rebirth) komt naar F.A.C.T.S. 2014

ethanvansciverDe Amerikaanse comicbooktekenaar Ethan Van Sciver komt naar F.A.C.T.S. 2014 – het grootste comics-, sci-fi- en animefestival in de Benelux. Daarmee heeft de organisatie wederom een stevige naam te pakken.

Ethan Daniel Van Sciver staat voornamelijk bekend van zijn werk voor DC Comics. Zo tekende hij Impulse eind jaren 90 en heeft hij er net een run op The Fury of Firestorm en Batman: The Dark Knight opzitten. Van Sciver staat echter voornamelijk bekend van zijn werk samen met DC’s sterschrijver Geoff Johns. Het tweetal maakte samen het nu al klassieke Green Lantern: Rebirth, waarin Hal Jordan terugkeerde als ‘s werelds grootste ringslinger. Van Sciver werkte ook mee aan de belangrijke verhaallijnen The Sinestro Corps War en Blackest Night. Wat dit duo voor Hal Jordan deed, werd later nog eens overgedaan voor Barry Allen met The Flash: Rebirth. Voor Marvel tekende hij dan weer enkele delen van New X-Men, in de periode dat Grant Morrison de titel schreef. Het nieuwste werk van Van Sciver valt te bewonderen in The New 52: Futures End, de variant covers van Forever Evil en het opkomende Sensation Comics featuring Wonder Woman.

Ethan Van Sciver vervoegt collega’s Carlos Pacheco, Eduardo Risso, Guillem March alsook acteurs Robert Knepper (Prison Break, Arrow), Christopher Judge (Stargate SG-1) en Sylvester McCoy (The Hobbit) op de inmiddels 21ste editie van F.A.C.T.S op 18-19 oktober te Flanders Expo, Gent.

actioncomicsvansciver batmandarkknight Green_Lanterns sensationwonderwoman Sinestro_Corps_War The_Flash_Rebirth_2_1600x1200-738642 newxmen

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.