4
Posted 24/08/2014 by Killian in Comics
 
 

Baards Pre-Orders: Aanraders voor Oktober 2014

Maandelijks maakt de baard van Alan Moore voor Brainfreeze een selectie van interessante comics. Hij beperkt zich tot hardcovers en trades. Het orderformulier (pdf) van augustus 2014 voor aankopen in oktober 2014 kan hier gevonden worden: Previews augustus 2014.

Druk het af, vul het in, en geef het af in je lokale comicshop. Of volg gewoon de links naar de webshop van Archonia (links openen in een nieuw venster).

—-

199739_s0

SUPERMAN UNCHAINED DELUXE EDITION

Jim Lee en Scott snyder namen de man van staal onder handen in deze miniserie. Een zevental satellieten vallen uit de ruimte omlaag.. Superman redt ze, maar dan hoort hij over een onbekende achtste satelliet dewelke door een onbekend wezen werd opgevangen. Een mysterie is geboren. Deze chique hardcover bundelt de hele verhaallijn. Hebben!!!

 

IDCR-BMcv1-R5-efff1

IDENTITY CRISIS: TENTH ANNIVERSARY EDITION

Tien jaar geleden verscheen dit moordmysterie van de hand van de bekende auteur Brad Meltzer. Sommige noemen het een ongekend dieptepunt in de geschiedenis van DC Comics. Andere het zoveelste bewijs dat het vertellen van een volwassen verhaal binnen het superheldengenre mogelijk is. Waar gaat het over? De vrouw van een van de Justice League-leden wordt vermoord. De sporen wijzen erop dat de dader één van hen is en dat er geheimen in het verleden van de League verborgen zitten die het vertrouwen tussen de teamleden op een zeer laag pitje zetten…

 

 StarWars_MARVEL_OMNI_V1HC prev

STAR WARS: THE ORIGINAL MARVEL YEARS OMNIBUS

Nu Lucasfilm is aangekocht door Disney zit de producent van Star Wars onder hetzelfde dak als Marvel. Het spreekt voor zich dat deze uitgever dan ook zal ontfermen over de Star Warscomics. Hiermee keren de Star Wars-comics terug naar de moederschoot, waar ze in de jaren 70 begonnen. Deze omnibus bundelt de eerste 44 Star Wars-comics die door Marvel werden uitgegeven. Het begint met de verstripping van Episode IV: A New Hope, behandelt de tussenliggende avonturen en eindigt met de verstripping van Episode V: The Empire Strikes Back.

 

originalsin

ORIGINAL SIN

Het Marvel-event van 2014 gaat uit van een simpel standpunt. Iemand vermoorde The Watcher, dat mysterieuze wezen dat alles ziet dat er zich in het Marvel-universum speelt. Iemand is nu op de hoogte van de grootste zonden van de Marvel-helden. Wie is het en wat zijn deze zonden? Lees deze hardcover en kom erachter.

 

Casanova-V1-HC-c6567

CASANOVA, VOL. 1: LUXURIA – THE COMPLETE EDITION

Als James Bond werd bedacht in de 21ste eeuw dan heette hij Casanova Quinn. Na een kort uitstapje onder de vlag van Marvel’s Icon-imprint keert de serie weer terug naar Image Comics. Wil je weten waar dit allemaal over gaat? Deze hardcover verzameld de eerste verhaallijn. Het schrijfwerk is van Matt Fraction en de tekeningen zijn van Gabriel Ba. Verplichte kost voor de liefhebbers van psychedelische spionageverhalen.

 

MinimumWage-V1-TP-11a6e

MINIMUM WAGE, BOOK ONE: FOCUS ON THE STRANGE

Het is één jaar na de gebeurtenissen van Maximum Minimum Wage. Rob, onze tekenende held, is weer terug bij af. In deze bundel kan de lezer zien hoe Rob zijn leven weer tracht op te pakken. Een nieuwe job en nieuwe kansen op de datingmarkt. Dit is een van de zeldzame semi-autobiografische comics dewelke blijven boeien.

 

THE WALKING DEAD: ALL OUT WAR AP EDITION

TheWalkingDead-AllOutWar-APEdition-HC-d448eWe waren niet bijzonder onder de indruk van deze verhaallijn van The Walking Dead. Maar Robert Kirkman probeert duidelijk mee te liften op de hype rond IDW’s Artist’s Editions. Deze editie van All Out War bundelt het complete verhaal met een kleine twist. De pagina’s zijn rechtstreeks overgenomen van het originele onbewerkte tekenwerk van Charlie Adlard. Leuke curiosa voor de echte fan.

 

8ball

COMPLETE EIGHTBALL BOX SET ISSUES #1 – 18

Dan Clowes is een van de bekendere Amerikaanse cartoonisten. Veel mensen kennen hem natuurlijk van het Scarlett Johansson-vehikel Ghost World of vanwege het plagiaat dat acteur Shia Labeouf pleegde toen deze nogal schaamteloos het verhaal van een Clowes-comic stal om te gebruiken voor een kortfilm. Deze boxset bevat de eerste 18 delen van Clowes’ Eightball-titel. Een blad dat hij van 1989 tot 2004 publiceerde onder de vlag van Fantagraphics waarin hij experimenteerde met het stripmedium. Het bevat veel humoristische verhalen en natuurlijk ook het onvermijdelijke Ghost World.

 

luminae

LUMINAE VOLUME 1

Magnetic Press is een nieuwe speler op de Engelstalige markt wiens missie eruit bestaat om Europees werk te vertalen en in een fraaie verpakking uit te brengen. Hun belangrijkste interesse lijkt vooral uit te gaan naar het werk van de Franse stripmaker Bengal. Luminae is het verhaal van zes zusters met bijzondere gaven die een wezen van licht beschermen tegen duistere krachten. Als het lichtwezen sterft dan is het gedaan met de mensheid. Een van de zusters verdwijnt na een verrassingsaanval. De overgebleven zusters bereiden zich voor op het ergste…

 

zenith

ZENITH PHASE ONE

Het heeft Rebellion behaagt om een betaalbare bundel uit te brengen van Grant Morrisons en Steve Yeowells Zenith. Deze hardcover bevat het eerste deel van de avonturen van Zenith. Deze comic werd door het tweetal geschapen als reactie op de vloedgolf aan duistere comics die verschenen na het succes van Watchmen en The Dark Knight Returns. Noem het een kruisbestuiving tussen superhelden en popmuziek. Na deze comic zou de Schotse Morrison richting DC Comics trekken en een grote jongen in Amerika worden…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.