22
Posted 21/08/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #1: Guardians of the Galaxy

POdcast-GotG

Hier is hij dan, de allereerste Brainfreeze Podcast. Een podcast waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

#1 – Guardians of the Galaxy

In deze eerste aflevering praten Nout, Pablo en Malkavian over de zomerblockbuster van het moment, Marvel‘s Guardians of the Galaxy. Drie comicbookveteranen met verschillende meningen die een comicbookfilm bespreken, als dat maar goed komt…

Wedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast zal tevens ook een wedstrijd bevatten. Met onze eerste wedstrijdvraag kan je al meteen een stevige prijs van formaat winnen, want we geven de Immortal Iron Fist Omnibus weg. Deze Marvel-held komt binnenkort naar Netflix met een tv-serie en dan is een omnibus van 560 pagina’s, geschreven door Ed Brubaker (Captain America, Winter Soldier) en Matt Fraction (Invincible Iron Man, The Mighty Thor) een perfecte introductie. Wat moet je doen? De podcast beluisteren natuurlijk, want daarin geven we meer informatie…

ca8ec0a398a079886a1b2210.L

microphone-funnyFeedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

dancinggroot

Meer over Marvel’s Guardians of the Galaxy vind je in de volgende Brainfreeze-specials en –reviews:

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian