0
Posted 07/08/2014 by Killian in Events
 
 

Winnaars Duo Tickets Archonia’s Guardians of the Galaxy Avant-Première

gotgap

Are you hooked on a feeling?

gotgstarlordGuardians of the GalaxyMarvel‘s nieuwste blockbuster, komt in België pas op 13 augustus in de zalen. Dankzij onze goede vrienden van Archonia en Euroscoop, kan jij de film echter al in avant-première bekijken op 8 augustus en dat op twee locaties: Euroscoop Genk en Siniscoop Sint-Niklaas! Er worden gratis goodie bags uitgedeeld, er vallen leuke prijzen te winnen en staat er een Archoniastand vol met Guardians of the Galaxy-merchandise. Je zou er ook weleens een Brainfreeze-redacteur of twee kunnen tegenkomen…

De film wordt in 3D getoond voor de schappelijke prijs van 8 euro en de tickets verkopen snel. Wij gaven echter ook 2 keer een duoticket weg voor de vertoning in Siniscoop Sint-Niklaas (op de blog van Archonia kon je kans maken op 2 duotickets voor de avant-première in Euroscoop Genk).

In Guardians of the Galaxy gaat Peter Quill, beter bekend als Star-Lord, nergens naartoe zonder zijn Sony Walkman met daarin zijn Awesome Mix Tape Volume 1 met tal van popklassiekers uit de jaren 70-80. Onze opdracht was simpel: laat ons in de comments weten welke jaren 70-80 klassieker niet mag ontbreken op jouw Awesome Mix Tape, wil je zoals Star-Lord de kosmos verkennen. Geef ons een songtitel + uitvoerder (of zelfs een link op YouTube) en wij kiezen welke songs hebben gewonnen.

Hieronder kan je de trailer van Guardians of the Galaxy bekijken en onze eerste review van de film kan je hier nog eens nalezen. Meer weten over Marvel’s nieuwste filmsterren? Check dan ook even onze START TO READ: Guardians of the Galaxy.

Winnaars:

sabri met “Livin’ on a Prayer” van Bon Jovi (Arno’s keuze)

Bryan De Laet met “Don’t Stop ‘Til You Get Enough” van Michael Jackson (keuze van Malkavian)

Proficiat aan de winnaars! Jullie krijgen een mailtje en worden op de guest list gezet. Vanaf 19u00 zijn jullie op vrijdag 8 augustus welkom in de Siniscoop Sint-Niklaas!

gotg-rocket-raccoon-groot

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.