Random Article


Warner Bros. kondigt 9 nieuwe DC Comics films aan & vervroegt Batman V Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 07/08/2014 by

justice-league

batmanvsupermanWe hadden deze aankondiging in feite al op San Diego Comic-Con verwacht, maar nu kwam ze wat later. Filmstudio Warner Bros. heeft een hoop releasedata aangekondigd voor DC Comics-films. Twee per jaar, van 2016 tot 2020. Daarenboven wordt Batman V Superman: Dawn of Justice, de sequel op Man of Steel en prequel op Justice League, een maandje vervroegd zodat het niet langer dezelfde releasedatum als Marvel’s derde Captain America-prent heeft. Rond welke DC-films het draait is vooralsnog niet duidelijk, maar je kan er prat op gaan dat Justice League, een Batman-reboot, een Man of Steel/Superman-sequel, Wonder Woman, Shazam enSandman hier deel van zullen uitmakenOok The Flash al dan niet Green Lantern en Aquaman zijn grote kanshebbers. En laten we de geruchten rond de Metal Men en Suicide Squad ook niet vergeten…

  • Batman V Superman: Dawn of Justice: 25 maart 2016
  • Untitled DC Film: 05 augustus 2016
  • Untitled DC Film: 23 juni 2017
  • Untitled DC Film: 17 november 2017
  • Untitled DC Film: 23 maart 2018
  • Untitled DC Film: 27 juli 2018
  • Untitled DC Film: 05 april 2019
  • Untitled DC Film: 14 juni 2019
  • Untitled DC Film: 03 april2020
  • Untitled DC Film: 19 juni 2020

Ook heeft de studio voorlopig nog niet getitelde WB Event-films gepland op 16/11/18 en 20/11/20. Of dit DC’s Justice League-films zijn of een geheel andere franchise (zoals bijvoorbeeld een Harry Potter spin-off of een Lego-film), is nog niet duidelijk. Hoe dan ook, het DC-universum zal eindelijk op regelmatige basis op het grote scherm worden uitgebreid. Doe daarbij dan nog de twee-drie films per jaar die Marvel Studios zal uitbrengen (om nog maar te zwijgen over de Marvel-films van Sony Pictures en Twentieth Century Fox) en we gaan in de komende jaren nog heel wat in spandex gehulde figuren in de bioscoopzalen zien…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.