0
Posted 04/08/2014 by Arno in Games/Toys
 
 

Glitch V2.0.08 Augustus 2014 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het vijftiende nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje. In deze editie zetten we de opkomende release van Marvel‘s Guardians of the Galaxy-film  in de schijnwerpers en stellen we de vijf hoofdpersonages Star-Lord, Groot, Rocket Raccoon, Gamora en Drax The Destroyer aan je voor. Ook zijn we mee verantwoordelijk voor de coverstory rond de opkomende op comics gebaseerde blockbusters, met naast Guardians of the Galaxy ook Hercules, Batman: Assault on Arkham, Teenage Mutant Ninja Turtles en Sin City: A Dame to Kill For. We laten je niet enkel kennismaken met de films, maar vertellen je hierbij ook welke comics en videogames de moeite zijn. Verder bevat dit nummer reviews van o.a. Dawn of the Planet of the Apes en een preview van Mortal Kombat X

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier. Ondertussen heeft Glitch ook zelf een officiële website, deze kan je hier bezoeken.

 Glitch #15 bij de app store

glitch15

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.