4
Posted 31/07/2014 by Arno in Events
 
 

Archonia presenteert: Marvel’s Guardians of the Galaxy in Avant-Première!

gotgap

Are you hooked on a feeling?

Guardians of the Galaxy, Marvel‘s nieuwste blockbuster, komt in België pas op 13 augustus in de zalen. Dankzij onze goede vrienden van Archonia en Euroscoop, kan jij de film echter al in avant-première bekijken op 8 augustus en dat op twee locaties: Euroscoop Genk en Siniscoop Sint-Niklaas! De film wordt in 3D getoond voor de schappelijke prijs van 8 euro. Ben je echter een Marvel-cosplayer? Kom dan verkleed als eender welk Marvel-personage, ga op de foto met de bezoekers en bekijk de film gratis!

Verder zijn er gratis goodie bags voor iedere bezoeker, vallen er leuke prijzen te winnen en staat er een Archoniastand vol met Guardians of the Galaxy-merchandise. Je zou er ook weleens een Brainfreeze-redacteur of twee kunnen tegenkomen…

  • Wanneer? Vrijdag 8 augustus om 20u00
  • Waar? Euroscoop Genk en Siniscoop Sint-Niklaas
  • Marvel-cosplayer? Mail naar sales@archonia.com met als onderwerp “Cosplay Guardians of the Galaxy AP” en vertel ze als welk personage je gaat cosplayen

Hieronder kan je de trailer van Guardians of the Galaxy bekijken en onze eerste review van de film kan je hier nog eens nalezen. Meer weten over Marvel’s nieuwste filmsterren? Check dan ook even onze START TO READ: Guardians of the Galaxy.

Tot op vrijdag 8 augustus!

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.