Random Article


SDCC 2014: Eerste Trailers voor Arrow Seizoen 3 (+ Ra’s al Ghul)

 


0
Posted 26/07/2014 by

DC Entertainment en Warner Bros. Television hebben een eerste kijk vrijgegeven voor het derde seizoen van Arrow, de succesvolle The CW-reeks gebaseerd op DC’s residente boogschutter Green Arrow. In het derde seizoen wordt het conflict tussen Oliver Queen/Green Arrow (Stephen Amell) en Slade Wilson/Deathstroke (Manu Bennett) opgedreven en zien we bekende gezichten als Black Canary (Caity Lotz), Amanda Waller (Cynthia Addai-Robinson) en Ray Palmer/The Atom (Brandon Routh) voorbijkomen. Roy Harper (Colton Haynes) groeit dan weer uit tot Arsenal en we mogen ook een cross-over met The Flash-tv-reeks verwachten. De grote slechterik wordt niemand minder dan ecoterrorist Ra’s al Ghul, leider van de League of Assassins en één van Batman‘s grootste vijanden.

Arrow seizoen drie gaat van start op 8 oktober op The CW.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.