Random Article


Een hoop nieuwe beelden voor Gotham

 


0
Posted 18/07/2014 by

Fox, Warner Bros. Television en DC Entertainment hebben een hoop nieuwe foto’s en trailers vrijgegeven voor Gotham, de opkomende politieserie en Batman-prequel met een jonge James Gordon (Ben McKenzie) in de hoofdrol. Hierbij verkrijgen we een goeie kijk op het nieuwe Wayne Manor.

Gotham speelt zich af in een tijd voor de Batman, toen de latere politiecommissaris James Gordon (Ben McKenzie) nog een reguliere politiedetective was en Bruce Wayne (David Mazouz) een tiener die aan zijn jarenlange training als misdaadbestrijder begint. Ook zal de show een kijk bieden op de roofmoord op de Waynes en de oorsprongsverhalen tonen van bekende Batman-schurken, zoals Oswald Cobblepot/The Penguin (Robin Lord Taylor), Edward Nigma/The Riddler (Cory Michael Smith), Selina Kyle/Catwoman (Camren Bicondova) en Poison Ivy (Clare Foley), dewelke hier de naam Ivy Pepper krijgt in plaats van Pamela Isley. Andere grote rollen zijn er voor Gordon’s partner en mentor Harvey Bullock (Donal Logue) en misdaadkoningin Fish Mooney (Jada Pinkett Smith).

Gotham wordt geproduceerd door The Mentalist-schepper Bruno Heller en de pilootaflevering wordt geregisseerd door Danny Cannon (Judge Dredd, Nikita, CSI: Crime Scene Investigation). Het eerste seizoen telt 16 afleveringen en gaat op 22 september in première.

gotham3

gotham4

gotham22

gotham1

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.