Random Article


Falcon is de Nieuwe Captain America en Iron Man wordt Superior in Marvel’s Avengers NOW!

 


1
Posted 17/07/2014 by

Er staan grote veranderingen op til voor Marvel‘s grote drie Avengers. Eerder lieten we jullie al weten dat de rol van Thor voortaan door een vrouw zou worden gespeeld, nu is er nog wat meer info voor Captain America en Iron Man in Marvel’s opkomende Avengers NOW!-initiatief.

captainamericafalconSteve Rogers/Captain America, speelt binnenkort even het Super Soldier Serum in zijn bloed kwijt. Hierdoor wordt hij een fragiele, oudere man die niet meer in staat is om het schild van Captain America te hanteren. Hij geeft de mantel dan ook door aan zijn partner en teammaat Sam Wilson, dewelke hem al jaar en dag bijstaat als de Falcon. In tegenstelling tot wat velen hierover zullen schrijven, wordt Sam Wilson niet de eerste zwarte Captain America. Dit was Isaiah Bradley, in de jaren 40 een proefkonijn voor het Super Soldier Serum en de opa van de Young Avenger gekend als Patriot. Sterker nog, Sam Wilson werd al eventjes Captain America eind jaren 90, gedurende twee delen van de reeks Captain America: Sentinel of Liberty.

All-New Captain America wordt een nieuwe reeks geschreven door Rick Remender (Captain America, Uncanny Avengers) met tekeningen van Stuart Immonen (All-New X-Men, Fear Itself) en gaat van start in november. Sam Wilson behoudt als Captain America zijn vleugels, maar krijgt er een nieuw kostuum en schild bij. Steve Rogers zal nog steeds fungeren als tacticus, terwijl Ian – de “zoon” van Arnim Zola uit Dimension Z – hem zal bijstaan als de nieuwe Nomad. Het is niet de eerste keer dat Steve Rogers zijn Captain America-identiteit doorgeeft. Eerder volgden o.a. John Walker (U.S. Agent) en zijn voormalige sidekick Bucky Barnes/Winter Soldier hem al op als de nieuwe Sentinel of Liberty.

superior_iron_manTony Stark wordt dan weer niet vervangen als Iron Man, maar trekt wel naar San Francisco met een nieuw Genius Bar-harnas, een Extremis-app en een nieuwe missie in het leven – waar niet iedereen even blij mee zal zijn. Superior Iron Man #1 komt eraan in november en wordt geschreven door Tom Taylor (Injustice: Gods Among Us), met tekeningen van Yildiray Cinar. Het is voorlopig nog niet geweten of Tony hier zal worden bezeten door zijn broer Arno Stark, zoals Doctor Octopus deed met Peter Parker als de Superior Spider-Man.

Avengers NOW! zet naast de grote drie ook nog Dr. Strange, Ant-Man en Scarlet Witch in de schijnwerpers (dewelke allen in de komende jaren hun cinemadebuut zullen maken), alsook Winter Soldier, de nieuwe Deathlok, Medusa van de Inhumans, Inferno en Angela.

Meer info volgt uiteraard op de San Diego Comic-Con…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Veruca

    Hmm, ik zou een reeks met de nieuwe Thor, Angela, Lady Sif en Valkyrie wel zien zitten. :)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.