2
Posted 25/06/2014 by Arno in Comic Cons
 
 

Carlos Pacheco en Jesus Merino komen naar F.A.C.T.S. 2014

Carlos_pachecoDe Spaanse comicbooktekenaar Carlos Pacheco komt naar F.A.C.T.S. 2014 – het grootste comics-, sci-fi- en animefestival in de Benelux. Hij zal vergezeld worden door zijn regelmatige inkter Jesus Merino.

Pacheco heeft bij DC Comics gewerkt aan onder meer Arrowsmith, The Flash, Green Lantern, JLA/JSA: Virtue & Vice en Superman/Batman. Bij Marvel tekende hij aan o.a. Age of Ultron, Avengers Forever, Fantastic Four, Ultimate Comics: Avengers en Uncanny X-Men. Dat zijn heel wat grote personages, dus.

Pacheco en Merino vervoegen o.a. Eduardo Risso (100 Bullets), Paco Diaz (X-Men: Emperor Vulcan) en Guillem March (Catwoman) op de inmiddels 21ste editie van F.A.C.T.S op 18-19 oktober te Flanders Expo, Gent.

pachecotrinity

pachecoavengers

x-men 90 00s

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.