Random Article


En de slechterik in Marvel’s Ant-Man wordt…

 


0
Posted 21/06/2014 by

Ant-Man (Scott Lang) versus Darren Cross

Ant-Man (Scott Lang) versus Darren Cross

Volgens verschillende berichten op het net zou de schurk, of liever de schurken voor Marvel’s Ant-Man bekend zijn. De krimpende Avengers (Paul Rudd als Scott Lang en Michael Douglas als zijn mentor en uitvinder van het Ant-Man-pak Hank Pym) zullen te maken krijgen met Darren Cross (Corey Stoll) en zijn neef William Cross (Patrick Wilson). In de comics was Cross een selfmade man met een hartconditie en CEO van Cross Tech, een technologiebedrijf. Darren Cross was de eerste schurk die Scott Lang als Ant-Man bevocht in de “To Steal an Ant-Man!”-verhaallijn waarop een groot deel van de film wordt gebaseerd. Zijn neef William Cross zou uiteindelijk de superschurk en cybernetische scherpschutter Crossfire worden.

In de Ant-Man-film ziet het ernaar uit dat Patrick Wilson niet als Crossfire zal opdraven, maar wel als Yellowjacket. Verschillende bronnen melden dat Yellowjacket dan de meer fysieke dreiging voor Ant-Man zal vormen. In de comics waren Yellowjacket en Ant-Man echter één en dezelfde persoon. Yellowjacket was hier een tijdelijke superheldenidentiteit voor Hank Pym, na zijn mentale breakdown.

yellowjacket

Hank Pym (als Yellowjacket) slaat zijn vrouw The Wasp

Indien deze geruchten kloppen, ziet het ernaar uit dat de Ant-Man-film heel wat aanpassingen zal brengen aan het bronmateriaal. Ant-Man wordt geregisseerd door Peyton Reed en start Phase Three van het Marvel-filmuniversum op 17 juli 2015.

crossfire

Crossfire

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.