Random Article


Jason Momoa is Aquaman in Batman V Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 14/06/2014 by

De geruchten waren er al langer. Zolang zelfs dat Jason Momoa (Game of Thrones, Conan The Barbarian) ze kotsbeu was en dit ook duidelijk maakte aan journalisten. Maar volgens HitFix zou de acteur nu wel degelijk een rol hebben in de opkomende DC Comics-prent Batman V Superman: Dawn of Justice. En wat voor rol. Momoa zou niemand minder dan Aquaman, koning van Atlantis en heerser van de zeven zeeën, vertolken. Momoa zou als Aquaman achteraf ook te zien zijn in Justice League, de opvolger van Dawn of Justice.

Regisseur Zack Snyder zou momenteel de designs van het personage aan het finaliseren zijn. In het verhaal zou Aquaman niet opgezet zijn met de gebeurtenissen uit Man of Steel, voornamelijk wat de World Engine van General Zod en de Kryptonianen met de Indische Oceaan hebben gedaan…

Aquaman (echte naam: Arthur Curry/Orin) werd voor het eerst in de comics geïntroduceerd in More Fun Comics #73 uit 1941, is één van DC’s bekendste superhelden en een oprichter van de Justice League. Voornamelijk vanwege zijn niet al te flatterende verschijning in de Super Friends-cartoon uit de jaren 70, wordt Aquaman door het grote publiek als grap gezien. Een reputatie waar hij momenteel nog steeds niet vanaf is. Comicbooklezers weten echter al lang hoe bad-ass de koning van Atlantis kan zijn, iets dat zich hopelijk ook naar het grote scherm zal vertalen…

Batman V Superman: Dawn of Justice is de sequel op Man of Steel en wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De prent vliegt bij ons vermoedelijk op 27 april, 2016 de zalen binnen en breidt het DC-filmuniversum verder uit.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.