0
Posted 06/06/2014 by Arno in Comic Cons
 
 

100 Bullets tekenaar Eduardo Risso komt naar F.A.C.T.S. 2014


De organisatie van F.A.C.T.S. – het grootste comics-, sci-fi- en animefestival in de Benelux – heeft zonet een nieuwe artiest bekend gemaakt. Niemand minder dan Eduardo Risso zal F.A.C.T.S. 2014 bezoeken. De Argentijnse tekenaar staat voornamelijk bekend van zijn werk voor de fel bejubelde en Eisner Award winnende Vertigo-reeks 100 Bullets en de spin-off Brother Lono. Verder tekende hij ook de minireeks Logan voor Marvel en Before Watchmen: Moloch voor DC Comics.

Risso vervoegt o.a. Paco Diaz (X-Men: Emperor Vulcan) en Guillem March (Catwoman) op de inmiddels 21ste editie van F.A.C.T.S op 18-19 oktober te Flanders Expo, Gent.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.