Random Article


Man of Steel sequel heet officieel Batman V Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 21/05/2014 by

De kogel is door de kerk! Warner Bros. en DC Entertainment hebben eindelijk de officiële titel en logo onthuld voor de opkomende Man of Steel-sequel en Batman/Superman-film. De prent heet Batman v Superman: Dawn of Justice, waarmee meteen duidelijk wordt dat het een opstap wordt naar Justice League, dewelke ‘s werelds grootste superheldenteam naar het grote scherm zal toveren. Het filmen van Dawn of Justice is alvast van start gegaan in Detroit. Momenteel is het nog niet duidelijk of regisseur Zack Snyder beide films back-to-back zal opnemen.

Batman v Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De prent vliegt bij ons vermoedelijk op 27 april, 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.