Random Article


Review: Original Sin #1

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Covertekenaar:
 
Universum: ,
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Intrigerend verhaal waar je het verdere verloop van wilt weten.

Op zijn slechtst


Sommige scènes zijn wat lang uitgetrokken.


Uatu, The Watcher. Hij keek gedurende millennia naar onze aarde. Hij zag rijken komen en gaan. Hij kon enkel kijken, niet tussenkomen. Maar nu is hij niet meer. Iemand heeft hem vermoord. Maar wie? In Original Sin gaat een groep Aardse superhelden op zoek naar zijn moordenaar.

0
Posted 15/05/2014 by

 
Full Article
 
 
I was flying through the cosmos, on my way to Midgard, when something struck me in the face. It was blood.

Original-Sin-1-Preview-1-1aa70
Terwijl Captain America, Wolverine, Black Widow en Nick Fury (Senior) in een restaurant aan het filosoferen zijn over wanneer ze de beste steak ooit aten, krijgt Cap een dringende oproep van Thor: Uatu, The Watcher is vermoord! Cap vraagt onmiddellijk de hulp aan Nick Fury, maar hij weigert initieel omdat hij op pensioen is. Wanneer hij hoort wat er precies gebeurt is, gaat hij toch akkoord om te helpen.

Fury heeft een heel veelzijdig team nodig om dit moordmysterie op te lossen en hij verzamelt werkelijk een heel divers allegaartje aan Marvelhelden bij elkaar. Hij deelt ze op in groepjes en stuurt ze elk op hun eigen missie. We zien daardoor dynamische team-ups zoals Dr. Strange en The Punisher, Emma Frost en Scott Lang, Spider-Man en The Thing en het trio Moon Knight, Winter Soldier en Gamora.

Original-Sin-1-Preview-2-9b849 Aaron geeft ons alvast enkele leuke scènes tussen de verschillende partners terwijl ze hun eerste stappen zetten in het oplossen van het grootste mysterie dat onze kosmos ooit heeft gekend. Industrieveteraan Mike Deodato tekent prachtige pagina’s met veel oog voor detail en de inkleuring door Frank Martin geeft een zekere duistere sfeer aan de comic die zeker past bij het verhaal.

Dit eerste nummer van Marvels nieuwste cross-over kan zeker en vast geslaagd genoemd worden. Sommige scènes zijn wat lang uitgerekt (de openingsscène in het restaurant bijvoorbeeld) maar dat mag de pret zeker niet bederven. Als Aaron en Deodato dit niveau kunnen behouden en er voor kunnen zorgen dat het verhaal niet totaal verwatert (Age of Ultron, weet je nog wel?) dan gaat dit een heel interessant zomerevent worden!

ORIGINAL SIN #1 (OF 8) bij Archonia.com
ORIGINAL SIN #1 INTERLOCKING BATTLE ADAMS VAR bij Archonia.com

Original-Sin-1-Preview-3-447f6

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.