Random Article


Eerste Trailer voor Constantine tv-serie

 


7
Posted 12/05/2014 by

NBC en DC Entertainment hebben de eerste trailer vrijgegeven voor de opkomende tv-serie Constantine, met Matt Ryan (Criminal Minds) als DC’s working class magiër, occultist en demonenbestrijder.

John Constantine verscheen voor het eerst in Swamp Thing #37 uit 1985. De tv-reeks wordt voornamelijk gebaseerd op de Hellblazer-reeks van Vertigo en de huidige Constantine-serie onder DC’s New 52. Producers van dienst zijn Daniel Cerone (The Mentalist, Dexter) en David S. Goyer (Man of Steel, The Dark Knight Trilogy). Neil Marshall (Doomsday, Centurion) zal de eerste aflevering regisseren. Constantine zou al in het najaar van 2014 op NBC te zien zijn.

constantinetv

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


7 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  Helemaal m’n ding :) Marvel heerst mischien over de filmen maar DC ownt de series …
  • avatar
    
   Ctulu

   mi-ss-chien dus …
  • avatar
    
   de baard van alan moore

   DC heerst over de series? Dat baseer je, neem ik aan, op smallville en het Smallville esque Arrow? Zo ja, dan is dat wel wat mager voor deze boude conclusie.
   • avatar
     
    Ctulu

    Ja, ik baseer me enkel op de televisie reeksen die ik ken die bij ons in Europa zijn uitgegeven. En ik tel er reeksen als Lois & Clark ook wel bij hoor :) De Hulk en Lou Feringo was zowat de enige marvel reeks die ik kende in m’n prille levensjaren. Maar ik had het toen meer voor de goude oude Batman reeks uit de jaren 60 met Adam West :)

    Animatie had ik er niet bijgeteld. Maar zelfs dan was ik meer in de ban door Batman Animated series en Batman Beyond dan door de X-Men en Spider-Man. Kwalitatief vond ik toen de DC animatie iets beter. Iets waar Marvel nu wel een streepje voorheeft. Allemaal persoonlijke smaak uiteindelijk.

    But I get your point. Ik ben weer iets te sterk in m’n uitspraken :)
    • avatar
      
     de baard van alan moore

     Je gaat wel heel ver terug. Maar ok, ik ga met je mee m.b.t de sixties Batman versus The Hulk en zelfs de DC animatiefilms. Al is bij dat laatste wel een kleine nuance op zijn plek omdat MArvel mikt op een jonger publiek dan DC. Een 1 op 1 vergelijking is niet helemaal op zijn plaats.

     Heb je Beware the Batman al gezien?
     • avatar
       
      Ctulu

      Nope, en ff gezocht op wiki …. Granted dat het er niet zo goed uit ziet met Action Alfred :)

      M’n mening was achteraf bekeken niet genuanceerd genoeg, te weinig onderbouwd en verre van actueel blijkbaar.
      Weer iets bijgeleerd :)
 2. avatar
   
  CK3v1N

  Mja ik ken de comics eigenlijk niet. Kzal de serie wel een kans geven, maar ik zal er thuis alleen mogen naar kijken :-)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.