5
Posted 04/05/2014 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Winnaars van de X-Men Days of Future Past goodie bags


Zondag 27 april vond de vierde Antwerp Convention plaats, één dag vol sci-fi, fantasy en horror in de Antwerp Expo. Brainfreeze is op iedere editie wel aanwezig geweest, maar dit jaar werd het de eerste keer dat we er stonden met een heuse stand. We hebben de handen in elkaar geslagen met 20th Century Fox Belgium en Glitch Magazine om X-Men: Days of Future Past te promoten, de opkomende zevende film in de franchise rond Marvel‘s vrolijke mutanten die op 21 mei de zalen binnenvliegt…

Maar voor diegenen die meeliepen aan de 10 Miles van Antwerpen, gewoonweg niet geraakten op Antwerp Convention of zelfs een tweede kans wilden wagen op leuke prijzen, organiseerden we nog een extra X-Men Days of Future Past-wedstrijd.

Wat kon je winnen?

  • Één van de drie X-Men: Days of Future Past goodie bags vol met leuke X-items

Satchel_White_V2_Web XmenDoFP_PenStand_White_V1_Web XmenDoFP_HeadphonesLightUp_White_V1_Web Xmen_Notebook_White_V2_Web

De Winnaars:

  • FrankS
  • yankeecee
  • macstella

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk jullie adresgegevens door te mailen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be.

x-men-days-of-future-past-poster

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian