8
Posted 25/04/2014 by Killian in Events
 
 

UPDATE: Brainfreeze en X-Men: Days of Future Past op Antwerp Convention 2014!

Print

UPDATE: Wij hadden een fantastische tijd op Antwerp Convention en jullie schijnbaar ook! De foto’s van onze X-Men: Days of Future Past-stand vind je terug op onze Facebook-pagina.

Op zondag 27 april vindt de vierde Antwerp Convention plaats, één dag vol sci-fi, fantasy en horror in de Antwerp Expo. Brainfreeze is op iedere editie wel aanwezig geweest, maar dit jaar wordt het de eerste keer dat we er staan met een heuse stand. We hebben de handen in elkaar geslagen met 20th Century Fox Belgium en Glitch Magazine om X-Men: Days of Future Past te promoten, de opkomende zevende film in de franchise rond Marvel‘s vrolijke mutanten die op 21 mei de zalen binnenvliegt…

Je kan ons komen bezoeken op de X-Men: Days of Future Past-stand (locatie B5) voor een gratis foto-aangelegenheid waarbij je natuurlijk kans maakt op X-clusieve prijzen!

Satchel_White_V2_Web Xmen_Notebook_White_V2_Web

XmenDoFP_HeadphonesLightUp_White_V1_Web XmenDoFP_PenStand_White_V1_Web

HELMET_pho_v1

Antwerp Convention vindt op zondag 27 april plaats van 10u00 tot 18u00 in de Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen. De officiële site kan je hier bezoeken.

antwerpconplan

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.