0
Posted 22/04/2014 by Killian in Events
 
 

Stand-Up Superhero – Thijs van Domburg in Café The Joker


De Nederlandse stand-up comedian Thijs van Domburg debuteerde vorig jaar de voorstelling Stand-up Superhero op het fantastische filmfestival Imagine in Amsterdam. Op 11 mei kunnen we ook in België naar ‘Stand-up superhero‘ gaan kijken in de comedy hotspot van Vlaanderen: Café The Joker te Antwerpen!

stand_up_superhero

cafethejoker

“In Superhero brengt Thijs een kritische ode aan de superheldenfilm. Ondersteund door fragmenten op het witte doek presenteert Thijs een voorstelling van een uur waarin hij zijn haat en liefde voor het genre de vrije loop laat. Als comicliefhebber en fervent bioscoopbezoeker is Thijs de gedroomde doelgroep voor de superheldenfilm. Maar waarom komt hij dan zo vaak ziedend van woede de zaal uit? Hoe kregen ze het voor elkaar om een slechte film te maken over één van de gaafste superhelden ooit (Wolverine)? En ja, The Dark Knight was geniaal, maar Thijs is Arnold Schwarzenegger als Mr. Freeze nog niet vergeten.

Thijs trakteert het publiek op zijn favoriete en (vooral) zijn meest gehate fragmenten, voorzien van zijn commentaar, in een comedyshow van 60 minuten, waar elke filmliefhebber én –hater nog lang van zal nagenieten.”

Meer informatie vind je op de website van The Joker.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.