0
Posted 08/04/2014 by Killian in Games/Toys
 
 

Glitch V2.0.04 April is nu beschikbaar

glitchlogo

Het elfde nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje. In deze editie zetten we de opkomende releases van The Amazing Spider-Man 2 en X-Men: Days of Future Past in de schijnwerpers met een feature rond Spider-Man en de X-Men, aka Marvel zonder Marvel Studios. Verder bevat deze Glitch ook reviews van o.a. Captain America: The Winter Soldier300: Rise of an Empire en South Park: The Stick of Truth. De coverstory draait deze keer rond Minecraft.

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier. Ondertussen heeft Glitch ook zelf een officiële website, deze kan je hier bezoeken.

 Glitch #11 bij de app store

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.