3
Posted 06/04/2014 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze ging de Belgische The Amazing Spider-Man Pop-up Store mee openen


Vrijdag opende de eerste Spider-Man Pop-up store zijn deuren in het Waasland Shopping Center te Sint-Niklaas. De winkel verkoopt allerlei merchandise en speelgoed gerelateerd aan Marvel‘s bekendste superheld ter ere van zijn op til staande terugkeer naar het grote scherm in The Amazing Spider-Man 2 op 16 april.

Brainfreeze was natuurlijk aanwezig bij de opening en omringd door een heleboel Spider-kids gingen we op zoek naar wat de shop allemaal te bieden had. En dat is behoorlijk veel, van gezelschapsspelen tot action figures, van stoelen, tafels en zetels tot een volledig lampenassortiment van Philips. Het enige dat er ontbrak waren de comics zelf, blijkbaar zag Panini (die de Nederlandstalige rechten heeft van Spider-Man-strips) niet veel soeps in een samenwerking voor de pop-up store. Een zeer grote gemiste kans om een grote groep kinderen kennis te laten maken met de strips.

De Spider-Man Pop-up store zal zijn deuren openhouden van 4 april tot en met 19 april.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian