0
Posted 03/04/2014 by Arno in Events
 
 

Belgische The Amazing Spider-Man Pop-up Store opent zijn deuren

spider-man pop-up

Morgen opent de eerste Spider-Man Pop-up store zijn deuren in het Waasland Shopping Center te Sint-Niklaas. De winkel zal allerlei merchandise en speelgoed verkopen gerelateerd aan Marvel‘s bekendste superheld ter ere van zijn op til staande terugkeer naar het grote scherm in The Amazing Spider-Man 2 op 16 april. De Spider-Man Pop-up store zal zijn deuren openhouden van 4 april tot en met 19 april.

Om 18u00 wordt de winkel geopend, maar indien je verkleed komt als Spider-Man kan je al om 17u00 de winkel binnen. Ook zal schijnbaar de echte Spider-Man van de partij zijn (al is de kans miniem dat het hier werkelijk om hoofdacteur Andrew Garfield draait), worden er voldoende prijzen uitgedeeld en zou je weleens een zekere Brainfreeze head honcho tegen het lijf kunnen lopen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.