2
Posted 24/03/2014 by Killian in Interview
 
 

Interview met Jason Momoa (The Red Road, Game of Thrones, Stargate: Atlantis)


redroadOp 24 april gaat op Sundance Channel Belgium The Red Road in première, een prestigieuze zesdelige minireeks en de tweede originele serie van Sundance TV (na het bejubelde Rectify). Naar aanleiding van de release vond er op maandag 10 maart een speciale screening van de eerste aflevering plaats in de Bozar te Brussel. Dit gebeurde in het bijzijn van niemand minder dan hoofdacteur Jason Momoa (Conan the Barbarian, Game of Thrones) en zijn vrouw Lisa Bonet (The Cosby Show, Enemy of the State).

Brainfreeze verkreeg eerder die dag de kans om Momoa even persoonlijk aan de tand te voelen over The Red Road, alsook zijn eerdere rollen in o.a. Game of Thrones en Stargate: Atlantis, zijn toekomstige projecten en de aanhoudende geruchten rond zijn aanwezigheid in opkomende Marvel– al dan niet DC-superheldenfilms. Hierboven kan je ons interview bekijken.

The Red Road werd gecreëerd door Aaron Guzikowski (Prisoners) en handelt over de wankele alliantie tussen de New Yorkse politieagent Harold Jensen (Martin Henderson) en Phillip Kopus (Jason Momoa), een lid van een plaatselijke indianenstam. Elk hebben ze hun eigen kijk op de Amerikaanse samenleving, iets dat versterkt wordt door de spanningen tussen hun beide gemeenschappen. Het wordt er allemaal niet beter op wanneer bepaalde zaken in de doofpot worden gestopt en de geheimen van beide heren (en hun naasten) zich beginnen opstapelen…

De eerste aflevering van The Red Road gaat bij ons op 24 april in première op Sundance Channel. Je mag uiteraard tegen dan een review van de reeks verwachten…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.