64
Posted 14/03/2014 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Marvel DVD-Box en Captain America: The Winter Soldier Goodies!


Vanaf 26 maart knalt Captain America: The Winter Soldier de zalen binnen, Marvel‘s nieuwste blockbuster rond de Star-Spangled Avenger.Chris Evans kruipt voor de derde keer in het pak van de Sentinel of Liberty en moet zich, na de gebeurtenissen uit The Avengers, nog steeds aanpassen aan zijn nieuwe leven als een man buiten zijn tijd enS.H.I.E.L.D.-agent. De dreiging binnenin de defensieorganisatie neemt echter toe en al snel staan Cap en zijn collega’s – waaronder Scarlett Johansson als Black Widow en Anthony Mackie als de Falcon – oog in oog met een nieuwe mysterieuze vijand: de Winter Soldier… Onze review van de film kan je hier lezen.

Om de release van dit nieuwste Marvel-avontuur te vieren mag Brainfreeze, in samenwerking met Marvel Belgium, een Avengers-DVD box, 3 pakketten met een Captain America T-Shirt en één Captain America: The Winter Soldier Notebook weggeven. 

Wat kan je winnen?

  • Avengers DVD-Box (incl. The Avengers, Iron Man 1 & 2, Thor, Captain America: The First Avenger & The Incredible Hulk)
  • 3 x Captain America T-Shirt & Captain America: The Winter Soldier notebook

Marvel's The Avengers box set  ca tshirt CapAmericaTWS_Notebook

Wat moet je doen om te winnen?

Bekijk de TRAILER van Captain America: The Winter Soldier

– Post hieronder het antwoord op de volgende vraag: “Wat is Captain America “vergeten” als hij uit het vliegtuig springt?” Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook

captain-america-the-winter-soldier_poster-2

Deze wedstrijd loopt tot en met zaterdag 22 maart.

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op zondag 23 maart.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian