0
Posted 05/03/2014 by Killian in Games/Toys
 
 

Glitch V20.03 Maart 2014 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het tiende nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje. In deze editie plaatst Arno de op til staande release van Captain America: The Winter Soldier in de schijnwerpers en zet hij enkele leestips voor Marvel‘s nieuwste blockbuster op een rij. Vinnie levert dan weer recensies voor de Oscargenomineerde films Dallas Buyers Club en American Hustle. Deze maand heeft Glitch een coverstory rond inFamous Second Son en zijn er reviews van o.a. Thief en The LEGO Movie (zowel de videogame als de film).

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #10 bij de app store

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.