0
Posted 01/03/2014 by Spine in Comics
 
 

Big Dog Ink kondigt Joan of Arc ongoing aan

Er staan grote zaken op de planning in 2014 voor uitgeverij Big Dog Ink (Penny For Your Soul, Critter, Shahrazad). Een eerste weetje dat recent werd aangekondigd is dat hun succesvolle minireeks van vorig jaar, Joan of Arc: From the Ashes, in 2014 zal terugkomen als een nieuwe ongoing maandelijkse reeks. We zullen dus veel meer te zien krijgen van de bewaker van de Ark van het Verbond, de bewaarster van de Heilige Graal en de beschermster van verscheidene belangrijke religieuze artefacten die een rol kunnen spelen in de apocalyps. Joan moet haar eigen weg vinden in een nieuwe, moderne wereld maar blijft toch trouw aan haar dorst voor gevechten en heilige wraak.

De oprichter van Big Dog Ink, Tom Hutchison, zal een #0 issue schrijven en geeft dan de fakkel door aan CW Cooke. De tekeningen en kleuren zijn van de handen van Noel Rodriguez en Omi Remalante Jr. De proloog staat op de planning voor een release op Chicago’s C2E2 comic-con in april 2014, zal ook in de april Previews komen te staan en dus vanaf juni in de lokale stripwinkels terecht komen. Deel #1 staat dan op de planning voor een release in augustus (en zal in de juni Previews aangekondigd worden).

Hieronder krijg je alvast een voorsmaakje dankzij de A en B covers voor Joan of Arc #0.

Joan 0A Joan 0B

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.