Random Article


Dark Horse brengt Robocop vs Terminator opnieuw uit

 


4
Posted 22/02/2014 by

robocop contra terminator

In 1992 verraste Dark Horse de film- en comicbookliefhebbers met de cross-over Robocop versus The Terminator. Frank Miller (Sin City, 300) en Walt Simonson (Thor,Star Slammers) zetten OCP’s cyborg-agent tegenover de meest gevreesde moordmachine uit de toekomst. Het was niet alleen goedkoop inhaken op de hype van de Terminator 2: Judgment Day-film die een jaar eerder verscheen. Het verhaal deugde ook, maar probeer nu maar eens om de losse delen te vinden. Duur!

Dark Horse heeft echter een persbericht uitgegeven waarin ze een herdruk aankondigen van deze miniserie. Er komen twee hardcovers. De ‘gewone’ herdruk verschijnt op 2 juli en de Gallery Edition komt een week later, op 9 juli. Het verschil is dat de duurdere Gallery Edition meteen de originele platen van Simonson weergeeft. Stiekem gewoon is het dus een Dark Horse Artist’s Edition. Ssst, niet tegen IDW vertellen hoor.

Het verhaal draait om de ontdekking dat de technologie die Alex Murphy tot RoboCop omtoverde het fundament vormt van Skynet, het netwerk dat verantwoordelijk is voor de schepping van de Terminators, Judgment Day en het bijna uitsterven van het menselijk ras. RoboCop reist doorheen de tijd om het op te nemen tegen Skynet en het menselijk verzet bij te staan. Want hey.. de wet is er voor iedereen.

Geen idee hoe het met jullie zit, maar we’d buy that for a dollar!

Pre-order Robocop vs The Terminator bij archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


4 Comments


 1. avatar
   
  OWAC

  wha? …nee de originele losse delen vind je met gemak …en zeker niet duur
  (dollar per stuk)
 2. avatar
   
  de baard van alan moore

  Voor mij is het nu te laat. Maar even voor de ander lezers. Waar haal jij ze vandaan?
 3. avatar
   
  OWAC

  ….Hey check b.v. Lonestar comics (dollar per stuk is misschien iets overdreven) deel1 is 1.80 dollar NM of 1.40 VF deel 3 iets “duurder”rond de 3/4 dollar ect. ik kan mij herinneren dat Dark Horse in die tijd (1992) teveel exemplaren had gedrukt en het overschot later heeft gebruikt voor een “diamond exclusive” TPB …de 4 delen getrimd en wel in een softcover kaftje gelijmt/gebonden …leuk detail: er zaten cardboard cut-out figuren bij (ik dacht ook kartonnen maskers…even geen zin om te checken) en later ook nog een video game op de SNES en Mega drive : )
 4. avatar
   
  Ctulu

  Komt op m’n wishlist :D Die Artist Editions zijn allemaal vet maar toch steeds slikken als je de prijs ziet ….

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.