1
Posted 18/02/2014 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Maak je eigen 300 – Rise of an Empire Poster en ga naar exclusief Fan Event te Kinepolis Brussel

FOX-300-850x478-nl

Calling all artists!

Vanaf 5 maart draait 300: Rise of an Empire in de zalen. Deels gebaseerd op Xerxes, de opkomende graphic novel van Frank Miller (300, Sin City), en door regisseur Noam Murro en producer Zack Snyder (300, Man of Steel) verfilmd in dezelfde adembenemende stijl als de blockbuster 300. In dit nieuwe hoofdstuk van de epische saga is de zee het slagveld. De Griekse generaal Themistokles (Sullivan Stapleton) moet het opnemen tegen de Perzen, aangevoerd door god-koning Xerxes (Rodrigo Santoro) en Artemesia (Eva Green), de wraakzuchtige commandant van de Perzische vloot. Themistokles probeert heel Griekenland te verenigen om de afloop van de oorlog te veranderen…

Op woensdag 26 februari vindt er echter al vanaf 19u00 een heus 300: Rise of an Empire fan event plaats te Kinepolis Brussel. Hier wordt niet enkel de film voor het eerst vertoond, maar wordt er ook animatie voorzien, gadgets, alsook hamburgers en bier voor de echte Oude Grieken onder ons. De plaatsen zijn zeer beperkt, maar de echte 300-fans kunnen kans maken op één van de vijf duotickets door zelf een eigen 300: Rise of an Empire-poster te tekenen. Rise, Conquer & Seize your glory!

Wat kan je winnen?

Eén van de vijf duotickets voor het 300: Rise of an Empire fan event te Kinepolis Brussel op woensdag 26 februari. Vanaf 19u00 (film om 20u00).

Wat moet je doen om te winnen?

Teken/creëer je eigen 300: Rise of an Empire fan art poster en stuur deze door, samen met je naam, naar Wedstrijd [AT] Brainfreeze.be. De tekeningen krijgen dan een showcase op niet alleen onze Facebookpagina, maar ook op de officiële Facebookpagina van 300: Rise of an Empire. De beste vijf krijgen een duoticket. Wees snel, want volgende week is het al zover!

FOX-300-580x175-nl

Deze wedstrijd loopt tot dinsdag 25 februari.

Winnaars worden tijdig gecontacteerd.

Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

UPDATE: hieronder kan je al enkele voorbeelden zien ter inspiratie, dankzij Warner Bros. International

Lewis300 ABForman_300RoaE1

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.