Random Article


Superman Vs Doomsday in Doomed

 


0
Posted 18/02/2014 by

SM-DOOMED-1Doomsday staat uiteraard bekend als het monster dat ooit Superman doodde in DC‘s klassieke The Death and Return of Superman-verhaallijn uit de jaren 90. Daar eindigt ook zo ongeveer zijn verhaal, bij een gimmick. Het monster verkreeg later echter een officiële oorsprong en keerde af en toe terug om met de man van staal en andere DC-helden in de clinch te gaan. In DC’s New 52 verscheen hij in al in zijn eigen Villains Month-comic en maakte hij al brokken in de Superman/Wonder Woman-reeks. In mei zal hij opnieuw zijn eerste grote conflict met Superman beleven in de cross-over Superman: Doomed.

Doomed wordt aangebracht als een Superman/Doomsday-gevecht zoals we dat nog nooit hebben gezien, waarbij de man van staal een enorm staaltje kracht zal vertonen om Doomsday tegen te houden. Hierbij zou hij zijn mede-superhelden en het grote publiek verrassen… en tegelijk zeer bang maken. Vermits de DC-continuïteit sinds de reboot een heuse soep is geworden is het niet duidelijk hoeveel van The Death and Return of Superman-verhaallijn er nog overschiet, maar we gokken op “weinig tot niets” (ondanks eerdere verwijzingen naar de dood van Superman in Action Comics).

De cross-over zal doorheen mei het merendeel van de aan Superman-gerelateerde titels beslaan, maar het gevecht tussen Supes en Doomsday zal al in april plaatsvinden. Volgende comics maken deel uit van Superman: Doomed:

APRIL:

MEI:

  • Superman: Doomed #1 (Greg Pak/Scott Lobdell/Charles Soule/Ken Lashley)
  • Action Comics #31 (Greg Pak/Aaron Kuder)
  • Superman #31 (Scott Lobdell/Ed Benes)
  • Superman/Wonder Woman #8 (Charles Soule/Tony Daniel)

SM-AC-Cv31   SM-31   SMWW-8

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.