0
Posted 16/02/2014 by Axel in Events
 
 

Wrestle It: Four Continents Cup 2014

Wrestlingfans opgelet! Iedereen mag het alvast in het agenda noteren, want binnenkort zetten de Eurostars Brugge opnieuw in vuur en vlam. Opnieuw staat de prestigieuze Four Continents Cup op het spel. Na de succesvolle doortocht vorig jaar (lees hier ons verslag), waar voor de talrijke enthousiaste toeschouwers duidelijk werd dat kwaliteit niet enkel uit de Verenigde Staten hoeft te komen, besluit de worstelpromotie er een nieuw vervolg aan te breien…

Wanneer?

15 maart 2014 om 20u

Waar?

Zaal Tempelhof 57

8000 Brugge (St.Pieters)

 


Grotere kaart weergeven

Tickets:

10,00 EUR voorverkoop, 12,00 EUR aan de deur

Voor meer informatie verwijzen we jullie graag door naar de officiële site of Facebookpagina. Daar vind je ook alle nodige informatie om tickets buiten de verkooppunten aan te schaffen. We houden jullie op de hoogte welke supersterren die avond hun opwachting zullen maken. Uiteraard zal Vlaamse worsteltrots Bernard Vandamme (lees ons interview hier en hier) opnieuw van de partij zijn.

Houd Brainfreeze alvast in de gaten, want dankzij Bernard Vandamme schenken we binnenkort gratis tickets weg aan enkele gelukkige fans.

Om in de sfeer te komen tonen we jullie in onderstaand filmpje alvast één van de topwedstrijden vorig jaar. Wrestle it!

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?