0
Posted 04/02/2014 by Killian in Games/Toys
 
 

Glitch V2.0.02 Februari 2014 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het negende nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje. In deze editie zet Arno de op til staande release (in onze buurlanden dan toch) van RoboCop in de schijnwerpers en werpt hij een blik op de comicbookgeschiedenis van OCP’s cyborg-agent. Vinnie stelt zijn top 5 films van 2013 voor. Deze maand staat Glitch ook een beetje in het teken van Valentijn en worden er enkele liefdesdriehoeken uit de videogamewereld op een rijtje gezet. De coverstory draait rond Thief en reviews zijn er van o.a. Tomb Raider: Definitive Edition.

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #09 bij de App Store

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.