3
Posted 27/01/2014 by Killian in Tv/Film
 
 

Winnaars I, Frankenstein Duotickets


Vanaf 29 januari loopt I, Frankenstein in de zalen, een actie/horrorfilm onder regie van Stuart Beattie gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Kevin Grevioux (Underworld). Het verhaal draait rond Adam (Aaron Eckhart), het monster van Dr. Frankenstein. Een goeie 200 jaar na de dood van zijn “vader” komt hij terecht in een oorlog tussen twee eeuwenoude, onsterfelijke clans…

Hier bij Brainfreeze schonken we – als onze eerste wedstrijd van 2014 – 5 duotickets weg voor de film. Deze zijn geldig in eender welke Belgische bioscoop waar I, Frankenstein gedraaid wordt. Van maandag tot zondag, ook op feestdagen.

Winnaars:

  • Ctulu
  • Den
  • Souf89
  • Frederic
  • sunken

Proficiat aan de winnaars! Jullie mogen spoedig een mailtje van ons verwachten.

i-frankenstein-poster-1

Deelnemers moeten in België wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden op maandag 27 januari bekend gemaakt.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.