0
Posted 07/01/2014 by Killian in Games/Toys
 
 

Glitch #08 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het achtste nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje. In deze editie plaatsen we een hoop zaken waar we naar uitkijken in 2014 op een rij, gaande van comics als Miracleman, Empire of the Dead en The X-Files Conspiracy, tot de 75ste verjaardag van Batman, animatiefilms als Justice League: War en natuurlijk de vele comicbookfilms die in de bioscoop zullen komen. Deze maand werd Glitch ook een Game of the Year-editie, waarin de redacteurs hun favoriete games van het afgelopen jaar in de schijnwerpers zetten. Verder zijn er reviews van games als Scribblenauts Unlimited en films als The Hobbit: The Desolation of Smaug

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #08 bij de App Store

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.