Random Article


Baron von Strucker in Avengers: Age of Ultron?

 


0
Posted 21/12/2013 by

Baron_Strucker1Volgens de website Latino Review zou er, naast de titulaire robot met een Oedipuscomplex, nog een tweede villain in Marvel‘s Avengers: Age of Ultron opduiken. Het draait hier om Baron Wolfgang von Strucker, een ex-nazi, hoge piet bij terreurorganisatie HYDRA en de eeuwige aartsvijand van superspion Nick Fury en S.H.I.E.L.D. Von Strucker zou te zien zijn in de eerste minuten van de film, als iemand die nogal snel door Earth’s Mightiest Heroes zou tegengehouden worden. Denk de intro’s van de verschillende James Bond-films en je hebt een idee wat zijn rol zou kunnen zijn. Marvel zou kijken naar acteurs Martin Csokas (The Lord of the Rings) en Dougray Scott (Mission: Impossible II). Baron von Strucker verscheen voor het eerst in Sgt. Fury and his Howling Commandos #5 uit 1964 en maakte zijn filmdebuut in Nick Fury, Agent of S.H.I.E.L.D. uit 1998.

Baron von Strucker zou tevens ook de aanvankelijke baas/handlanger van de tweeling en nieuwe Avengers-rekruten Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) worden. De twee mutanten begonnen in de comics ook aan de verkeerde kant van de wet vooraleer ze de Avengers vervoegden. Vermits de filmrechten op de Brotherhood of Evil Mutants en hun vader Magneto bij de X-Men-filmdeal van Twentieth Century Fox horen, zou Marvel Studios dus opteren voor Baron Von Strucker om de tweeling op het verkeerde pad te sturen.

Avengers: Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en vormt de sequel op de meest succesvolle superheldenblockbuster tot hiertoe. De prent sluit Phase Two van het Marvel Cinematic Universe af, herenigt de cast uit The Avengers (2012) en stelt James Spader voor als de titulaire slechterik Ultron. Avengers: Age of Ultron knalt de zalen binnen op 1 mei, 2015.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.