4
Posted 12/12/2013 by Arno in Comic Cons
 
 

Stan Lee komt naar London Film & Comic Con 2014


Zopas raakte via Showmasters bekend dat niemand minder dan comicbooklegende en Marvel Generalissimo Stan Lee – co-schepper van de meeste grote Marvel-superhelden – zal afzakken naar de London Film & Comic Con 2014. Dit zal tevens de allerlaatste keer worden dat je aan de bijna 91-jarige Stan Lee een handtekening zal kunnen vragen in Europa.

spideystanleeStan “The Man” Lee (echte naam: Stanley Martin Lieber) staat voornamelijk bekend als de co-schepper van o.a. Spider-Man, Hulk, Thor, Iron Man, The Avengers, X-Men, Fantastic Four, Daredevil, Silver SurferDr. Strange en veel, veel meer. Hij is waarschijnlijk de meest gekende comicbookschrijver en -persoonlijkheid aller tijden, veruit de bekendste Marvel-hoofdredacteur, een executive producer voor het merendeel van de Marvel-films en tv-series en is de laatste jaren in zowat elke Marvel-verfilming en -videogame te zien in een kleine cameorol.

De zomereditie van London Film & Comic Con 2014 vindt plaats in het weekend van 11-13 juli, 2014. Stan Lee zal het hele weekend door signeren en poseren voor foto’s. Een exclusieve meet & greet zal plaatsvinden op zaterdagavond. Een handtekening kost £45 pond, een foto £35, de ingang tot zijn presentatie £25 en een exclusieve “all-access” biedende Gold Pass £195 pond. Andere aangekondigde gasten zijn o.a. Erik Larsen (Savage Dragon), Rick Remender (Uncanny Avengers), Paul Gulacy (Shang-Chi: Master of Kung-Fu), Casper Van Dien (Starship Troopers, Mortal Kombat Legacy) en Ian Mcdiarmid (Star Wars). Meer info vind je hier. De officiële website kan je hier bezoeken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.