28
Posted 11/12/2013 by Arno in Comics
 
 

START TO READ Wedstrijd: Win Green Arrow – Year One

bfstarttoreadarrow

Vorige week ging Brainfreeze van start met START TO READ, ons nieuwe paradepaardje waarin we een definitieve leeslijst voor zowel de beginnende als gevorderde comicbooklezer voorschotelen. DC‘s residente boogschutter Green Arrow mocht de spits afbijten.

Om START TO READ nog meer in de verf te zetten, koppelen we er graag een wedstrijd aan vast. Want START TO READ is voor jullie, #4thereaders, zeg maar. In de comments hieronder mag je eender welk genre, personage, franchise of artiest/schrijver zetten waarvan je weleens een comic zou willen beginnen lezen. Wij kiezen hieruit dan één van onze volgende START TO READS…

Wat kan je winnen?

GREEN ARROW: YEAR ONE TP (Andy Diggle/Jock)

Year One is een op zichzelf staand verhaal waarin de oorsprong van Oliver Queen opnieuw wordt verteld. Van zijn tijd op het (uiteindelijk toch niet zo heel verlaten) eiland tot zijn debuut als Green Arrow in Star City. Het verhaal vormde de grootste inspiratiebron voor de Arrow-tv-reeks – waar trouwens de achternaam van schrijver Andy Diggle aan het personage John Diggle werd geschonken – en kan zonder enige voorkennis gelezen worden. Een ideaal beginpunt voor iedere lezer.

green-arrow-year-one-andy-diggle-tpb-book

Wat moet je doen om te winnen?

Post een reactie hieronder en vertel ons welke START TO READ je graag zou willen zien en waarom. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook

Deze wedstrijd loopt tot woensdag 18 december.

Green_Arrow_Year_One_1_1600x1200

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaar wordt door ons gekozen, op 18 december bekendgemaakt en persoonlijk verwittigd.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.