0
Posted 07/12/2013 by Killian in Comics
 
 

Baards Pre-Orders: Aanraders voor Februari 2014

Maandelijks maakt de baard van Alan Moore voor Brainfreeze een selectie van interessante comics. Hij beperkt zich tot hardcovers en trades. Het orderformulier (pdf) van december 2013 voor aankopen in februari 2014 kan hier gevonden worden: Previews december 2013

Druk het af, vul het in, en geef het af in je lokale comicshop. Of volg gewoon de links naar de webshop van Archonia (links openen in een nieuw venster).

ASMFAMBOGN_HC

AMAZING SPIDER-MAN FAMILY BUSINESS OGN HC
Marvel waagt zich weer eens op het glibberige pad van de graphic novel. In deze nieuwe beleeft ieders favoriete webspinner een hachelijk avontuur. Mark Waid en James Robinson maken een verhaal rondom de enige persoon die Spider-Man kan redden: de zus van Peter Parker. Ja! De zus! Als dat niet de nieuwsgierigheid opwekt, dan weet ik het ook niet meer…

 

brilliant1

 BRILLIANT PREM HC VOL 01
Brilliant is de vrucht van een nieuwe samenwerking tussen Brian Michael Bendis en Mark Bagley. Beide heren leerden elkaar goed kennen tijdens hun legendarische samenwerking op Ultimate Spider-Man. Dit is een creator-owned titel waarin het hele verhaal draait om een groep studenten die proberen om superkrachten te introduceren in de ‘echte wereld’.

 

ironmanepic

IRON MAN EPIC COLLECTION TP WAR GAMES
Een bundel waarin de Armor Wars II-verhaallijn van John Byrne wordt gebundeld. Inderdaad, het vervolg op Armor Wars. Als we de critici mogen geloven dan is deze verhaallijn zeker zo goed als zijn voorganger en John Byrne en de jaren 80 is een combinatie die niet vaak misgaat…

 

mmdaredevil8a

MARVEL MASTERWORKS DAREDEVIL VOLUME 8
Begin jaren zeventig kreeg Daredevil een shot in de arm. De reeks was aan het zwalken, maar schrijver Gerry Conway maakte daar een einde aan. Hij introduceerde de Black Widow als partner van Matt Murdock en schiep daarmee een van Marvel’s meest geliefde duo’s. Het tekenwerk is van de onnavolgbare Gene Colan. Deze kan dus niet anders dan op het lijstje terechtkomen…

 

 giantsizexmenslipcase

X-MEN ADAMANTIUM COLLECTION HC
Een intimiderend grote collectie van X-Men-comics. Niet vanwege het hoge aantal comics dat wordt gebundeld, maar vanwege het formaat. We hebben op de redactie nog altijd een exemplaar staan van de Adamantium Collection van Wolverine en niemand durft het te reviewen…

 

batman66 cover

BATMAN 66 HC VOL 01
Aanvankelijk was dit een digitaal project. Maar deze comic vond zijn titel naar het papier en stal de harten van de lezers. Batman ’66 brengt de Batman van de klassieke tv-serie uit de zestiger jaren weer tot leven en zet zijn avonturen voort. En het is minstens zo charmant als vijftig jaar geleden. Dit is verplicht leesvoer voor oudere lezers…

 

 

BMBWMDR 3rd rpt cvr.qx

BATMAN: BRUCE WAYNE MURDERER? TP NEW ED
Omstreeks de eeuwwisseling begon DC aan een experiment. Kunnen we de lezers nog verrassen? Ze waagden een poging met dit mysterie. Het uitgangspunt is simpel. Er werd een moord gepleegd en de aanwijzingen zijn sluitend. Bruce Wayne is de dader. Kan Batman zich uit dit netelige parket bevrijden? Lezers waren maar al te nieuwsgierig naar de afloop. Wie dit mysterie dertien jaar geleden miste heeft nu de kans om het alsnog op te pikken…

 

daytripper deluxe cover

DAYTRIPPER DELUXE ED HC (MR)
Wat is de belangrijkste dag van je leven? De Braziliaanse Ba broertjes proberen dit te beantwoorden in deze comic. De lezer wordt uitgenodigd om op diverse momenten een kijkje te nemen in het leven van schrijver in wording Bras. Wat gaat er in zijn hoofd om? Wat is de les die hij leert? Een hele bijzondere leeservaring…

 

sidekick-vol01

SIDEKICK TP VOL 01 (MR)
J. Michael Straczynski’s grootste kwaliteit is dat hij zich altijd focust op de mensen in zijn verhalen. Het is een van de redenen dat ik zijn run op Spider-Man nog altijd in de kast heb staan. In deze comic verdiept hij zich in de leefwereld van een sidekick wiens mentor wordt vermoord. Dat trekt het vloerkleed onder hem vandaan waarna een afdaling in het diepe duister begint…

 

KIRBY-NEW-GODS-COVER

JACK KIRBY’S NEW GODS
De koning van de comics krijgt een eerste Artist’s Edition. IDW bundelt een paar van Jack Kirby’s New Gods-comics. Een titel die hij in de jaren zeventig voor DC comics schiep en waar nog altijd voor veel lezers een wolk van onaantastbaarheid omheen hangt. Een unieke mogelijkheid om het originele tekenwerk van “King” Kirby op het echte formaat te zien…

 

cannon cover

CANNON – WALLY WOOD
Fantagraphics heeft nieuw materiaal gevonden van de bekende cartoonist Wally Wood. In de jaren zestig tekende hij een strip voor een militaire krant die in de VS verscheen. De strip kende geen censuur zodat Wood zijn fantasie de vrije loop kon laten. De uitgever belooft een collectie met ongekend hoge productiewaarden…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.